Meny
Velkommen
Brukernavn:

Passord:


Husk meg
Biljardspill
Biljardspillet er under arbeid
(postet 5 mars 2011)
Medlemskap
Andre sider

Nyhetsbrev
Klubben genereltgms8pool


[ Meld deg på her '>
Sjekk din....
Kunnskaper
Online nå
Nyskjerrige: 4 Medlemmer: 0


Påloggingsrekord: 300 (Medlemmer: 0, Nyskjerrige: 300) den 08 May : 21:16

Nyeste medlem: iKnow
Facebook app
Private beskjeder
Innboks
14 totalt, 3 ulest
Utboks
10 totalt, 1 ulest

[ Send ny Melding '>
Poll

Biljardspillet er snart klart for Beta åpning. Har du store forventninger til spillet? (flere svar mulig)


Krever lite, sånn som gamle jippii kanskje

Bare tingene fungerer så er jeg fornøyd

Forventer meg proffe saker

Beta er en prøve, et sted må klubben startepostet av gm2000
stemmer: 134
Tidligere polls

Gms8pool Biljard og Community
GP-beholdning
GP-Bank 2 509 157
GP Premie 25 825
Stats
Kamper idag 0
Turneringer holdt idag 0
Nyeste nyheter!
16 august 2014
...

- Les mer!
God Jul !
Den gode tia er endelig her, nå skal vi alle kose oss og kjenne på julen igjen. En riktig God Jul ønskes alle sammen <3 - gm -...

- Les mer!
Julekalenderen 2012
Hei, Vi er snart ferdige med å legge et spill i framen, og med det så ønsker vi å kjøre Julekalenderen 2012 som en fin start. Mere info følger v...

- Les mer!
Meld inn Bugs i spillet nå!
Vi ser fler og fler som prøver spillet og som etterlater seg noen få ord i chatten at ting ikke virker. Skal alt virke bra til slutt så MÅ dere mel...

- Les mer!
Glad Påsk :)
Vi har idag sen...
- Les mer!

Vi har ikke forduftet
Folk lurer på o...
- Les mer!

Sponsede områder

Online Klubben For Hele Norge

Biljard & Snooker

Spille hos Jippii som gjest:

Kampene
- Som gjest kan du spille mot alle i jippii spillerom, også kan det hende at medlemmer takker ja til en utfordring mot deg. Da medlemmer ikke får rapportert kampene mot deg pleier det ikke å bli så veldig mange av disse. Synes du spillet er morsomt, anbefaler vi deg til å bli medlem slik at dine kamper blir rapportert inn, du kan da også delta i turneringer.


Spilleportalen og funksjonene
- Gjester har en moderat begrensning for bruken av funksjoner og annet på våre nettsider. Vi skal gjøre en del endringer på dette i 2011.


Spille biljard hos jippii som medlem:

Kampene
- Kampene som blir spillt mellom 2 medlemmer i en BO(best of) kamp eller i en turnering, blir rapportert inn av den som tapte. Vi har en liten knapp for å rapportere en vanlig kamp, og et turneringsoppsett med standings og innrapportering der. Rankingsystemet beregner hele tiden din nye score, enten som taper eller vinner. Medlemmer kan spille Friendly uten rapportering, og selvfølgelig spille mot besøkende som vil teste oss litt.

Spillerommet
Rommet ser nesten likt ut som det gjestene bruker, men har en massevis av ekstra funksjoner som viser daglige oppnådde resultater med ikoner, stats, snarveier og annet. Medlemmer får også en egen login, slik at vi ser Unike spillere og forhindrer juks og annet tull. Snarveier er det massevis av, en bedre community og helt uten reklame/adds når en spiller.. Uten denne login fungerer ikke innrapportering av kamper, og det vil heller ikke være mulig å delta i noen turnering.

Premie i turnering (PIT)
Hver måned eller ved større oppmøtedager, prøver vi å kjøre disse PIT turneringene. Dette er helt gratis for medlemmer, og klubben står for samtlige utgifter dette måtte bringe. Produktene kan variere meget, men mye fint vil det alltid være. Vi er sponset og belønnet, også står klubben for noe av inntjeningen selv.

Liker du snooker?
Det stemmer, vi har også et utrolig flott snooker spillerom som garanterer medlemmer og gjestene våre en nytelse og ekte opplevelser ved dette spillet. Det er tillat å rapportere vanlige kamper i snooker, turneringer er kun forbeholdt Lørdager hvor teamet planlegger dette flere dager på forhånd.Noe du fortsatt lurer på?
Du er hjertelig velkommen med en mail til oss via Support linken, eller en liten prat i spillerommet hvis noe fortsatt er uklart.
Alle vil få svar på sine ting, men ta hensyn til forsinkelser og annet grunnet aktive administratorer og teams som arbeider på sine områder.

Medlem eller ikke, velkommen tilbake til oss!
Annonse VG gir deg de beste nyheter | Skattejakt med metallsøkeren | GameDesire

Kamp nr 1 million tikket inn Onsdag 7 Januar 2009 !


Portalen er basert på skjærm oppløsningen 1280x800+ (95% av 10.000 brukere)
Facebook integreringer

Facebook applikasjoner sosiale pluginsHolde kontakten
Facebook har en god del tjenester vi nå må benytte oss av, dette gjør bla kontakten mellom klubben og medlemmer mye lettere. Alle er på Facebook oftere enn noen andre steder, og da hotmail adresser hele tiden byttes ut vil det bli mye lettere å nå frem til brukere med informasjon vedr ting som skal skje og nyheter ut til folket.

Gms8pool side på Facebook
For en god stund siden opprettet vi en gruppe hvor medlemmer og andre hoppet inn og delte diverse informasjon om dem selv og annet. Da vi nå skulle ta i bruk applikasjoner på klubbsiden viste det seg at dette ikke gikk med en gruppe, derfor gikk vi online Facebook som bedrift.
"I like" gms8pool er den første pugins på våre sider, den gir god community og folk kan lettere adde hverandre som venner og samtidig øke klubbens fellesskap betraktlig. Liker du dette så kan du også dele bilder, filmer, ting som skjer og mye annet direkte på alle våre sammenkoplede sider.

Flere plugins sveises inn så snart vi har dekning og nok aktivitet for dette...Hva skjer hos deg?
Har du noe du vil dele eller diskutere med andre kan det postes direkte fra våre nettsider. Hvor du ønsker å dele ditt innhold velger du selv, også kan du selvsagt slette ditt eget innhold og evt kommentarer ved en senere anledning.


Annonse
Gms8pool © 2003-2013